top

Daniel

Portræt
Daniel, maskinmester
’’Jeg havde faktisk aldrig drømt om at skulle sejle eller arbejde med maskiner. Men da min første plan ikke blev til noget, begyndte jeg at søge efter andre muligheder… Ved et tilfælde fandt jeg hjemmesiden blivskibsofficer.dk. Jeg udfyldte en formular, og kort tid efter blev jeg kontaktet af Maersk, der ville have mig til samtale i Svendborg – og der har jeg været siden! 
Jeg har på ingen måde fortrudt, at jeg udfyldte den formular. I stedet har jeg fået det største rederi i ryggen med ruter overalt i verden og en god uddannelse! Derudover synes jeg, at det er ret fedt at kunne komme ud og arbejde med nogle af verdens største skibe og deres motorer. På min første tur som kadet sejlede vi jorden rundt. Det er der ikke mange, der kan prale med. Jeg har fået en masse oplevelser, som jeg aldrig ville have fået – hvis jeg ikke havde skrevet kontrakt med Maersk. Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at det var godt, at min første plan ikke blev til noget. 
Mine dage til søs er meget skiftende. Nogle dage er hektiske, fordi der skal laves en overhaling på noget maskineri. Andre dage er stille og rolige, hvor mindre opgaver skal løses. Der er aldrig kedeligt ombord på skibet – heller ikke i fritiden. Det er som et lille samfund, hvor vi kan gå i biografen, læse en bog på biblioteket eller tæve officererne i Counter-Strike i IT-caféen!’’
Kadet-log fra Camilla.

Er du klar til at blive skibsofficer

Er du klar ? Bliv skibsofficer i dagAnsøg i dag
De 2 uddannelser
Uddannelserne til maskinmester og skibsfører varer mellem 3 år og 9 måneder og 5 år og 6 måneder.
Læs mere
Copyright © Maersk - All Rights Reserved.

SEO, SEM & WEBDESIGN.