top

Mie

Portræt
Mie, skibsførerkadet
’’Jeg har altid gerne ville ud og opleve verden, møde en masse forskellige mennesker og kulturer på min vej. Og selvfølgelig tage en uddannelse med rigtig mange muligheder. Det lyder måske plat, men det er lige præcis det, som en uddannelse hos Maersk giver mig. 
Selve uddannelsen veksler mellem teori og praksis. Der er meget learning by doing, hvilket er en god måde at koble teori på din praktik. På studiet arbejder vi meget i grupper, hvor vi motiverer hinanden – og deler vores oplevelser med hinanden. Det lærer man virkelig også meget af! Jeg har også lært meget, når jeg har været til søs. Faktisk har jeg været på to skibe, hvor jeg havde vidt forskellige opgaver, så jeg fik lært mest muligt.
Udover mit arbejde ombord havde jeg også en del fritid, som jeg brugte på at lave mad og gå i fitness. Ellers er der gode muligheder for at komme i land som kadet og få set en masse fede steder! Jeg vil til hver en tid anbefale den her uddannelse til andre. Tiden står ikke stille, og der sker hele tiden noget – og der er virkelig mange fremtidsmuligheder. Jeg ser det ikke som en uddannelse, der begrænser mig. Det er faktisk mere omvendt. Jeg føler, at jeg har fået flere muligheder.’’
Markus - skibsofficeruddannelse

Er du klar til at blive maskinmester og skibsfører?

Er du klar ? Bliv skibsofficer i dagAnsøg i dag
De 2 uddannelser
Uddannelserne til maskinmester og skibsfører varer mellem 3 år og 9 måneder og 5 år og 6 måneder.
Læs mere
Copyright © Maersk - All Rights Reserved.

SEO, SEM & WEBDESIGN.