top
Junior maskinmester i Maersk Line

JUNIORMASKINMESTER

Optimale jobmuligheder efter Skibsfører-uddannelsen

Bliv juniormaskinmester i Maersk!


Er du uddannet maskinmester? Er dit eksamensbevis maks. fire år gammelt, eller bliver du færdig med din maskinmesteruddannelse til juli/august 2019? Har du samtidig taget den maritime valgfagspakke, har du gode chancer for en spændende karriere i Maersk.
 
Grundet forøgelse af flåden opretter Maersk uddannelsespladser i skibene for motiverede og dygtige juniormaskinmestre, som ikke har sejltid, eller som har under seks måneders sejltid.
 
Efter seks måneders maskintjeneste med uddannelsesbog, kan der udstedes sønæringsbevis som vagthavende maskinmester - STCW III/1.
 
Er du kommende officer hos os, bliver du en del af en international besætning i verdens største containerrederi. Du får mulighed for at bruge og udvikle dine evner på højteknologiske og fremtidssikrede skibe med de bedste og nyeste motorer i et internationalt miljø, hvor sikkerhed står øverst på dagsordenen.
 
Pålidelighed, omhu og ansvarlighed kendetegner rederiets profil og medarbejdere, og vi forventer, at du bidrager aktivt til et trygt og socialt arbejdsmiljø i samarbejde med kolleger fra både Danmark og andre lande.

SEND OS DIN ANSØGNING I DAG

Har vi vakt din interesse, så send din ansøgning, eksamensbevis eller midlertidige karakter og CV i dag. Vi ansætter og afholder samtaler løbende.
 
Læs artiklen med juniormaskinmesteren på Mary Maersk, Peter Christensen
Læs mere om vores Triple E-skibe

Er du klar til at blive skibsofficer

Er du klar ? Bliv skibsofficer i dagAnsøg i dag
De 2 uddannelser
Uddannelserne til maskinmester og skibsfører varer mellem 3 år og 9 måneder og 5 år og 6 måneder.
Læs mere
Copyright © Maersk - All Rights Reserved.

SEO, SEM & WEBDESIGN.