top

thea

Portræt
Thea, skibsførerkadet
’’Hvis du spørger mig, så er Maersk et rigtig godt sted at være, fordi de har nogle gode traditioner, og der er rigtig mange veje at gå i løbet af ens karriere. Jeg valgte Maersk, fordi at jeg gerne ville have en uddannelse, der kunne give mig en anden ballast end andre kommercielle uddannelser. Med andre ord er jeg i hvert fald stensikker på, at jeg kan bruge min uddannelse i mit videre arbejdsliv og få skabt en profil, der kan bruges i flere sammenhænge. 
Selve skolegangen giver et teoretisk fundament, der danner grundlag for den praktiske del af uddannelsen. Første gang jeg kom ombord på et kæmpe skib, var det som en helt ny verden. Men jeg kunne trække på flere af de ting, som jeg havde lært på første semester – og det var rigtig fedt! Efter den første praktikperiode er det tilbage på skolebænken, hvor du får oparbejdet flere kompetencer til anden praktikperiode. På den måde skaber uddannelsen god konsensus i forhold til at udføre den praktiske del på et teoretisk grundlag.
Uddannelsen er med til at viderebringe en stolt søfartstradition, hvor kadetten har mulighed for at opnå et godt fundament ude på de store skibe. Jeg sætter i hvert fald pris på, at jeg får lov til at se store dele af verden, arbejde på kryds og tværs af forskellige kulturer og samtidig skabe gode kontakter!’’
Kadet-log fra Nikolaj

Er du klar til at blive maskinmester eller skibsfører?

De 2 uddannelser
Uddannelserne til maskinmester og skibsfører varer mellem 3 år og 9 måneder og 5 år og 6 måneder.
Læs mere
Copyright © Maersk - All Rights Reserved.

SEO, SEM & WEBDESIGN.