top
Optimale jobmuligheder efter uddannelsen i Mærsk

Stor jobsikkerhed

Optimale muligheder efter uddannelsen i Maersk

 
Med en uddannelse som maskinmester eller skibsfører hos Maersk er du for det første garanteret en spændende og meget stærk uddannelse af utrolig høj kvalitet. Men endnu vigtigere, så har du optimale muligheder for job efter uddannelsen!

Vores maskinmester- og skibsofficersuddannelser er unikke, idet jobsikkerheden er stor, hvis du består din uddannelse. Det er der ikke mange andre uddannelser, der kan prale af. Det betyder, at du, med en Maersk-kontrakt i hånden, ved, at du kommer til at arbejde med det, du har uddannet dig til på et af vores skibe. Du kan derfor roligt koncentrere dig om dine studier, velvidende at dit job og dermed dine karrieremuligheder er sikret. Det synes vi, er utroligt vigtigt at tænke på, når man skal vælge sin uddannelse.

Fremtiden som maskinmester, skibsfører eller skibsofficer i Maersk er mangfoldige - en karriere til søs, hvor kun dine ambitioner sætter grænsen, eller arbejd i land, hvor dine kvalifikationer åbner muligheder for masser af spændende jobs i den maritime sektor. Som maskinmester får du dyb indsigt i teknologien på skibet og sammen med dine kolleger står du for vedligeholdelsen samt optimeringen af maskinen, de tekniske processer og brugen af ressourcer. Her skal tænkes kreativt og arbejdes sammen for at nå de fælles mål. Som Skibsfører er du bro-officer med ansvar for eksempelvis navigation og sikkerhedsudstyr. Under land er du ansvarlig for lastning og losning af skibet. Med denne uddannelse kan du sejle et skib af en hvilken som helst størrelse. Sidst men ikke mindst, får du som skibsofficer en bred erfaring med drift af skibet. Desuden kan du bruge din skibsofficeruddannelse til enten at arbejde som maskinmester eller skibsfører.

Læs mere om uddannelserne i Maersk her 
Copyright © Maersk - All Rights Reserved.

SEO, SEM & WEBDESIGN.