top

Kun 20 pladser tilbage til start i januar 2018 - Søg nu!

FÅ EN MARITIM UDDANNELSE I VERDENSKLASSE

uddan dig til maskinmester eller skibsfører i Maersk

HAR DU EN GYMNASIAL EKSAMEN?
BLIV MASKINMESTER ELLER SKIBSFØRER I MAERSK
Er du til avanceret teknologi, og vil du være med til at drive verdens største, mest effektive og moderne skibsmotorer? Så uddan dig til maritim maskinmester eller skibsfører hos Maersk og bliv en eftertragtet medarbejder med et hav af karrieremuligheder i hele verden.
  
ER DU VORES KOMMENDE KADET?
Kan du bruge både hoved og hænder? Er du omhyggelig og ansvarlig, og har du en gymnasial uddannelse, kan vi tilbyde dig en enestående uddannelse i et internationalt miljø med spændende jobmuligheder – til lands og vands. Når du er færdiguddannet, tilbyder vi dig automatisk en 2-årig ansættelseskontrakt som juniorofficer, hvilket giver dig en flyvende start på din kommende karriere. En del af uddannelsen foregår i praktik til søs, hvor du er væk hjemmefra i flere måneder ad gangen. Det skal du være afklaret med, inden du søger ind på maskinmester- eller skibsføreruddannelsen hos Maersk.
  
TÆNKER DU GLOBALT?
SAMMENHOLD I VERDENSKLASSE
Som kadet i Maersk bliver du en del af en unik kultur, hvor vi konstant arbejder sammen for at optimere driften og sikre vores kunder de bedste løsninger. Hos Maersk forventer vi, at du kan arbejde selvstændigt såvel bidrage til holdånden på skolen og til søs. Vores besætninger er en blanding af søfolk fra hele verden, så der er rig mulighed for at lære nye mennesker at kende og samtidig styrke dine sprogkundskaber. Alle vores skibe har gode fritidsfaciliteter, som tilbyder både afslapning og aktivitet.
  
KLAR TIL UDFORDRINGER?
EN KARRIERE I EN AF VERDENS STØRSTE SHIPPINGVIRKSOMHEDER
Når du har afsluttet din uddannelse som maritim maskinmester eller skibsfører i Maersk, bliver du en efterspurgt arbejdskraft med masser af karrieremuligheder, også internationalt. Du får en uddannelse med lederpotentiale, og du kommer til at stå stærkt med den 7-takkede stjerne på eksamensbeviset, uanset om du i fremtiden vælger at gøre karriere inden for skibsfart, den maritime verden, industrien eller energisektoren.

Læs mere om adgangskrav til Skibsføreruddannelsen og Maskinmesteruddannelsen 
  

 
Copyright © Maersk - All Rights Reserved.

SEO, SEM & WEBDESIGN.