top

Thomas

Portæt
Thomas, Kaptajn
Jeg valgte at søge ind som styrmandselev efter gymnasiet, fordi jeg rigtig gerne ville ud og se verden og godt kunne lide at sejle. Det var den perfekte kombination for mig, fordi jeg samtidig kunne tage en lederuddannelse. Jeg startede som 19-årig på Kogtved Søfartsskole som styrmandskadet i rederiet J. Lauritzen. Efter 6 måneder på Kogtved, sejlede jeg 1 år som kadet til bla. Sydamerika, USA og Sydøstasien. Efter et års sejltid som kadet, fortsatte jeg med at læse til styrmand i tre år på Svendborg Navigationsskole. Efter min eksamen fik jeg job som 2. styrmand i J. Lauritzen. Efter 6 år, valgte jeg at skifte til Maersk Line, fordi jeg mente, at der var flere karriemuligheder på længere sigt.
Gennem årene er jeg blevet forfremmet og har også prøvet at arbejde på kontoret på Esplanaden ad flere omgange. Jeg har flere gange været på værft med skibe og haft flere nybygninger. For eksempel Edith Maersk som overstyrmand fra Lindø Værftet, og Madrid Maersk som kaptajn. Her i 2018 blev jeg valgt som medarbejdervalgt bestyrelsesmedlem i bestyrelsen for A.P. Møller-Maersk.
Jeg har i en alder af 45 år nået mange mål både til lands og til vands, så nu vil jeg sejle på mit dejlige skib med min gode besætning og samtidig bidrage hjemme på land med min viden. Jeg har svært ved at forestille mig, at jeg kan opnå meget mere, men det har jeg sagt før. Der dukker hele tiden nye og spændende udfordringer op i dette erhverv.
   Kadet-log fra Nikolaj  

Er du klar til at blive skibsofficer

Er du klar ? Bliv skibsofficer i dagAnsøg i dag
De 3 uddannelser
Uddannelserne til maskinmester, skibsfører eller skibsofficer varer mellem 3 år og 9 måneder og 5 år og 6 måneder.
Læs mere
Copyright © Maersk - All Rights Reserved.

SEO, SEM & WEBDESIGN.